torek, 21. junij 2011

Prvi poletni dan

Danes je uradno prvi poletni dan. Kot nalašč za filozofiranje :)
V tem času, ko nisem bil aktiven kar se bloga tiče, se mi je zgodilo ogromno stvari. Da bi popisal vse, nimam ne volje, ne časa, zato bom izpostavil ključne momente:
1.) Marca smo v KK Velike Lašče zaključili dokaj uspešno sezono v 3.SKL. Na koncu smo zasedli 6. mesto z razmerjem zmag in porazov 9:9. Sam sem imel zelo uspešno sezono, saj sem pokazal dokaj konstantno formo in bil strelsko najbolj razpoložen. Na parih tekmah sem imel tudi kanček sreče, da sem jih v ključnih trenutkih odločil v našo prid. Sedaj počasi zopet prihaja obdobje, ko se bo potrebno odločiti o nadaljevanju "košarkarske kariere". Roko na srce bo na odločitev vplivalo predvsem dejstvo, ali bo Slavko Duščak še vedno trener članske ekipe v Velikih Laščah... Časa je še veliko, trenutno mi je prioriteta, da čimprej začnem s fizičnimi pripravami, saj je bila to moja največja pomankljivost
2.) Red bull tudi v Sloveniji organizira tekmovanje v ulični košarki 1na1 "King of the Rock", v katerem se išče najboljšega "solerja", ki bo Slovenijo zastopal na mednarodnem tekmovanju v ameriškem zaporu Alcatraz. Na enem izmed dveh kvalifikacijskih turnirjev sem se med finaliste uvrstil tudi jaz. Finale bo 3.7.2011 v Ljubljani.
3.) V letnem gledališču na Muljavi, se pospešeno pripravljamo na uprizoritev romana Deseti Brat pisatelja Josipa Jurčiča. Premiera bo 24.6.2011, nato pa še 5 ponovitev.
4.) Končno smo začeli z uporabo poker opreme, ki sem jo kupil že lansko poletje. Poker room je dobro opremljen in tudi zelo dobro obiskan. Do današnjega dne smo odigrali 4 turnirje. Tudi sicer, kar veliko časa posvečam igranju pokra in izobraževanju na to temo. Obiskal sem tudi okroglo mizo na temo pokra, kjer so znani slovenski akterji na področju pokra govorili o prihodnosti te igre s kartami. V prihodnje načrtujem obisk kakega večjega turnirja v enem izmed casinojev.

Ni komentarjev:

Objavite komentar